Wie ben ik?

Freelancer met passie voor taal


Ik ben Lies, een freelance vertaler met een grote passie voor correct geschreven taal. Niet alleen in mijn job maar ook in het dagelijks leven heb ik het graag als de puntjes op de i worden gezet. Naast taalliefhebber ben ik ook grote Oostenrijkfanaat, een echte foodie en bovenal een gevoelsmens.

Persoonlijke aanpak

Jouw partner voor taal en tekst


Als kind was ik al creatief met woorden en werd ik vaak omschreven als luisterend oor. Dat is nu net wat ik jou wil bieden als freelance vertaler. Door naar jouw wensen en noden te luisteren, kan ik je helpen om de juiste woorden te vinden, in welke taal dan ook. Deze persoonlijke aanpak is een echte troef. Alleen zo bereiken we samen de kwaliteit die jij voor ogen hebt.

Kwaliteit eerst

De puntjes op de i


Een goede service en kwaliteit staan bij mij steeds voorop. Ik stel alles in het werk voor een vlotte vertaling en een gereviseerde tekst tot in de kleinste details. Pas als we allebei tevreden zijn met het resultaat kan ik met veel voldoening het project afleveren. En dan hoop ik natuurlijk dat ik snel weer iets voor je kan betekenen!

Samenwerking

Linguali laat jouw onderneming groeien


Misschien kunnen we elkaars dromen waarmaken? Jij hebt nood aan goede meertalige communicatie voor je bedrijf en ik word blij van leuke vertaal- en revisieopdrachten. Dat is de perfecte match voor een vlotte samenwerking.

Mijn diensten