Wat Linguali voor jou en je onderneming kan betekenen

Vertaling


Je verlegt de grenzen van je onderneming en wilt je (potentiële) nieuwe klanten aanspreken in hun eigen taal. Investeren in een professionele vertaling van je teksten is een verstandige keuze. Linguali kan je daarbij helpen. We bekijken samen jouw wensen en verwachtingen en komen zo tot een vertaling waar we allebei achter staan. Elke vertaling wordt bovendien grondig gereviseerd.

Wist je dat een vertaler naar zijn moedertaal vertaalt? In mijn geval is dat het Nederlands, maar ook voor vertalingen naar andere talen kan je bij Linguali terecht. Ik werk namelijk steeds samen met native speakers om een kwalitatieve vertaling van jouw tekst te kunnen garanderen. Linguali helpt je met vertalingen naar en vanuit het Duits, Frans, Engels of Nederlands.

We leven in een tijdperk waar technologie niet meer weg te denken is. Ook niet in de vertaalwereld. Ik maak gebruik van een CAT-tool (computer-assisted translation), namelijk SDL Trados Studio 2019. Geen machinevertaling dus, maar een vertaalgeheugen dat wordt gevoed door vertalingen die ik zelf heb gemaakt. Benieuwd hoe dit in jouw voordeel kan zijn? Aarzel niet om mij een mailtje te sturen.

Neem contact op

Tekstrevisie


Je bent je bewust van het belang van een foutloze tekst en dat is fantastisch. Wist je dat meer dan 80 % van je websitebezoekers afhaakt bij taalfouten? Dat geldt ook voor brochures, flyers, blogs … kortom alles wat je publiceert of de wereld instuurt. Correcte taal is dus essentieel voor de groei van je onderneming. En dat is nu net waar Linguali goed in is.

Heb jij een tekst die je wil publiceren en is kwaliteit voor jou heel belangrijk? Dan ben ik je graag van dienst. Als taalprofessional dompel ik me onder in jouw tekst en ga ik op zoek naar de kleinste onnauwkeurigheid (nee, zelfs dubbele spaties ontgaan mij niet). Je krijgt een tekst terug die taalkundig klaar is om te verspreiden.

Neem contact op